25 april 2010
11:00

Friska Viljor FC

Referat: Kuben - Friska Viljor FC

Lite omplockning i det tänkta laget redan innan match och en skada på Mattias efter ett par minuter var förutsättningarna för första halvlek. Halvleken är jämn och vi sätts under press vid Friskas kontringar. Efter att ha klarat av första halvlek utan mål i baken kommer vi ut och gör en bra andra halvlek där vi krigar för varandra och är täta. Efter en lite tveksam straff tar vi ledningen med 1-0 och genast ser man att vi spelar mer diciplinerat och ligger rätt i våra positioner. I den 78:e minuten lyfter William in ett välavvägt inlägg som Hugo trycker in i nät. Årets första seger skapar en viss arbetsro och välbehövligt självförtroende i laget inför fortsättningen av jämna och utvecklande matcher.